Cine suntem?

HVAC & R Consulting a fost infiintata In 2005, avand ca profil general de activitate consultanta, proiectare, comercializare, montaj si service pentru instalatii si echipamente de incalzire, climatizare, ventilatie si frig industrial.

De atunci, ne-am dezvoltat intr-un furnizor de solutii complete, cu un accent puternic pe piata de servicii HVAC pentru uz casnic, comercial, rezidential si industrial, cu un personal complet calificat, certificat si pregatit pe scara larga.
Numerosii ani de lucru in industrie si experienta de 15 ani a echipei HVAC&R Consulting, dobandita in cadrul diferitelor companii importante din Romania, prin serviciile superioare de mentenanta oferite fiecarui client in domenii de climatizare, incalzire, ventilatie,frig industrial, automatizare, au contribuit la construirea unei relatii puternice cu clientii nostrii.

De-a lungul anilor, pe masura ce compania a crescut, am aflat ca, cu cat nevoile clientilor nostrii sunt mai complexe, sansa de a ne dovedi valoarea devine inevitabila.
Atitudinea si talentul oamenilor nostrii, cat si cunoasterea profunda a industriei si educatia actualizata cu privire la cele mai performante tehnologii, ne-au adus un loc important in industria HVAC .

De ce sa alegi ne alegi ca partener ?

Fie ca furnizam servicii complete de intretinere, sau actionam ca o extensie a intretinerii instalatiei, obiectivul nostru este sa oferim servicii de ultima ora pentru a creste durata de viata a echipamentului dvs.

Niciun echipament sau instalatie nu este prea complex pentru echipa HVAC&R Consulting.

Oferim servicii complete de intretinere si mentenanta pentru urmatoarele echipamente frigorifice si de climatizare :

 
 

 Aer conditionat tip split
 Aer conditionat multi split
 Aer conditionat tip duct
 Aer conditionat tip caseta
 Aer conditionat tip coloana
 Perdele de aer
 Camere frigorifice

 

 Centrale de tratare aer
 Unitati de condensare
 Dulapuri de climatizare
 Rooftop-uri
 Chillere
 Umidificatoare
 Depozite frigorifice

 

 Recuperatoare de caldura
 Ventiloconvectoare
 Aeroterme
 Sisteme VRF / VRV
 Pompe de caldura
 Dezumidificatoare
 Instalatii frigorifice

Abordarea noastra dedicata ne-a ajutat sa construim o baza de clienti fideli, iar fluxul constant de recomandari pe care le obtinem de la ei vorbeste despre calitatea serviciilor noastre.

HVAC&R Consulting se angajeaza sa sprijine clientii nostrii cu planuri de intretinere personalizate pentru ca echipamentele sa functioneze la capacitate maxima.

Personalul nostru cu experienta detine un nivel de expertiza si atentie la detalii care va pot scuti de reparatiile costisitoare.